Not known Details About istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

İşlemin hangi safhada olduğunu bilgisayar ortamında bulunduğunuz yerden sorgulayabilmek için ihtiyacınız olan two şey var internetli bilgisayar ve soyadı. EVİSs sorgulama ekranından şahsınızla ilgili iki bilgiyi girdiğinizde dosya akıbetini takip edebilirsiniz.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi petek servisi yerinizde yapıyoruz.

Kaliteli temiz Petek istanbul petek servisi temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve petek servisi doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği petek servisi yerden ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza Termosifon bakım arıza

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak petek servisi için

Report this wiki page